APK in Wekerom

Bij Vakgarage Tichelaar is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Tichelaar (in de buurt van Otterlo) uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Tichelaar geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Wekerom en Otterlo die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Wekerom en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice. Bedrijfswagens in Wekerom kunt u ook laten keuren en repareren bij ons.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Wekerom of nabij Otterlo? Kom dan langs Lenderinkweg 15 in Wekerom (Gelderland), nabij Otterlo. Of neem contact op via mail info@vakgaragetichelaar.nl of bel naar 0318-461946.

Contactgegevens

Vakgarage Tichelaar
Lenderinkweg 15
6733 AX Wekerom

tel.: 0318-461946
mail: info@vakgaragetichelaar.nl