foto_homepage.jpg

Over ons

Wij zijn gevestigd aan de Lenderinkweg 15 te Wekerom (nabij Otterlo) in de provincie Gelderland. Op dit adres hebben wij een moderne werkplaats en een ruim occasionplein voor onze jong gebruikte occasions.

Vakgarage Tichelaar staat garant voor kwaliteit en goede service. Ons personeel streeft er naar om aan al uw wensen te voldoen. Zowel bij het onderhoud of reparatie aan uw auto als bij het zoeken naar een geschikte auto voor u. Wij hebben altijd een ruime voorraad occasions van verschillende merken, modellen en kleuren. Daarnaast verzorgen wij voor u de aankoop van een nieuwe auto. Wij kunnen ieder automerk leveren.

Mocht het zo zijn dat de auto van uw wensen niet bij ons aanwezig is dan gaan wij voor u op zoek. Wij combineren uw wensen met onze contacten in de autobranche en vinden dan alsnog de auto die bij u past. Onze werknemers zijn gemotiveerd en kundig. De monteurs werken met de nieuwste apparatuur en gereedschappen en worden regelmatig bijgeschoold. Op deze manier houden wij de kwaliteit van de te leveren dienst hoog.

Vakgarage Tichelaar bevindt zich in Wekerom (nabij Otterlo) en specialiseert zich ook in bedrijfswagens. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfswagen in Wekerom dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres.