BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud voor ieder merk auto
  • Betaal achteraf na onderhoud
  • Specialist in Wekerom e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

Geeft uw auto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt. Vakgarage Tichelaar gelegen aan Lenderinkweg 15 bekijkt uw auto en bepaalt altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zullen zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0318-461946 of mail naar info@vakgaragetichelaar.nl

Auto onderhoud in Wekerom, provincie Gelderland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Maak nu een afspraak!

Rode Kruis EHBO set bij onderhoud en reparatie

Veilig onderweg met Vakgarage & Rode Kruis. Wanneer u uw auto voor een onderhoudsbeurt bij Vakgarage langs brengt vanaf 1 april ontvangt u bij Vakgarage een gratis Rode Kruis EHBO set. Per uitgegeven EHBO set doneert Vakgarage € 0,40 aan Rode Kruis. 

 

Auto onderhoud en reparatie Wekerom (nabij Otterlo)

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens een onderhoudscheck bij Vakgarage Tichelaar is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Vakgarage Tichelaar verricht op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in Wekerom of nabij Otterlo, kom dan gerust langs bij Vakgarage Tichelaar. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk. Bedrijfswagens kunt u ook bij ons brengen voor onderhoud of reparatie. Alle bedrijfswagens in en nabij Wekerom kunt u langs Vakgarage Tichelaar brengen.