GARAGE Wekerom (nabij Otterlo)

Zoekt u naar een garage in Wekerom of nabij Otterlo voor het onderhoud van uw auto? Welkom bij Vakgarage Tichelaar. Wij zijn een autobedrijf in Gelderland en zijn ook graag uw vaste autogarage in Wekerom. Uw auto laten onderhouden, of wilt u een auto kopen in Wekerom of nabij Otterlo? U bent van harte welkom bij Vakgarage Tichelaar!

UW AUTO LATEN REPAREREN? Vakgarage Tichelaar IS UW GARAGE IN Wekerom (Gelderland) nabij Otterlo

Als uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft dan brengt u de auto naar Vakgarage Tichelaar. De monteurs in onze garage zullen uw auto op een aantal kritieke punten controleren. Denk hierbij aan het verversen van de olie, het controleren van de ruitenwissers, airco, verlichting etc. Ook controleren wij de staat van de banden.

BEDRIJFSWAGEN LATEN ONDERHOUDEN, REPAREREN OF AANKOPEN?

Vakgarage Tichelaar is ook gespecialiseerd in bedrijfswagens. Bent u op zoek naar een bedrijf in Wekerom waar uw bedrijfsauto('s) in onderhoud moeten, neem contact op met Vakgarage Tichelaar. Wij leveren uw bedrijfsauto altijd netjes af. Ook voor het kopen van bedrijfswagens kunt u bij ons aankloppen. U kunt ons vinden in Wekerom, dit is nabij Otterlo. 

Contactgegevens

Vakgarage Tichelaar
Lenderinkweg 15
6733 AX Wekerom

tel.: 0318-461946
mail: info@vakgaragetichelaar.nl